понедельник, 14 мая 2012 г.

Тиждень дитячого читання


З 2 по 7 квітня В Грунській бібліотеці проходив Всеукраїнський тиждень дитячого читання "Дружба з книгою - це свято".Урочисте відкриття тижня відбулось в понеділок 2 квітня "Завітай у світ книжковий, дивовижний і чудовий".




Далі діти знайомились з творчістю дитячих письменників та творами для дітей нашого земляка Остапа Вишні. Вони мали змогу перегорнути сторінки цікавих книжок, а також дізнатися про деяких авторів за допомогою Інтернету.


В рамках тижня були проведені також бібліотечні уроки "Споконвічне царство книги", на яких учні молодших класів дізналися про роль бібліотеки в нашому житті, про правила поведінки в бібліотеці та бережливого ставлення до книги та про те, як книга прийшла до людей. 


Бібліотекарі та вчителі заохочували дітей до читання під час проведення бесіди - обговорення "Книга, що змінила мій світогляд" та тематичного огляду "Досліджуйте нові світи - читайте".









Дуже цікаво пройшов літературний вернісаж "Парад улюблених героїв". Діти перевтілювалися у героїв відомих казок, розповідали про книги, які справили на них найбільше враження і навіть співали пісні з дитячих мультиків та кінофільмів. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий