пятница, 25 сентября 2020 г.

 24 вересня в Грунській центральній бібліотеці був насичений віртуальний день - 4 онлайн-заходи. Зранку розпочалась дискусія «Комунікація про складне: ґендер та інші суспільно-важливі теми», яку проводив Український Жіночий Фонд спільно із «Повагою».В програмі – реальні кейси успішних та неуспішних кампаній, майстер-класи, секрети ефективного планування та адаптації до найбільш неочікуваних поворотів кампанії.

Потім відкрилася онлайн-школа для бібліотекарів за темою «Етика і грамотність у медіапросторі. Кодекс вихованого блогера» в Сумській обласній бібліотеці для дітей.
В другому онлайн-воркшопі «Культурна спадщина. Збереження та популяризація в умовах об’єднаних територіальних громад (ОТГ)» взяли участь, крім бібліотекарів, працівники Грунського СБК та секретар-друкарка відділу культури і туризму Ж. О. Дяченко.
ГО «Професійна ліга соціальних працівників Сумщини» провела конференцію Zoom "Організація та розвиток соціальної роботи з протидії торгівлі людьми в ОТГ Сумської області", до якої приєдналась секретар Грунської сільської ради Л. В. Курило.
Кожен з цих заходів по-своєму цікавий і корисний. Тут було достатньо інформації для використання в роботі бібліотеки. Окрема подяка за прислані по закінченню відео-ролики та презентації.








и ещё 16

Комментариев нет:

Отправить комментарий