понедельник, 27 июля 2020 г.

КЗ «Грунська публічна бібліотека» і в період карантину продовжує проєктну діяльність. Минулого тижня відбулось три відео-зустрічі. Дві з них – в рамках проєкту "Організація та розвиток соціальної роботи з протидії торгівлі людьми в ОТГ Сумської області", організовані ГО "Професійна ліга соціальних працівників Сумщини" за підтримки фонду Ганса Зальдера.
Тема1: Обговорення проблемних питань, пов’язаних з соціальною роботою в період карантинних обмежень.
Тема 2: Нові можливості ОТГ щодо організації соціальної роботи у відповідності до ЗУ "Про соціальні послуги", Постанови КМУ №449 та Постанови КМУ 450. В роботі цієї онлайн-конференції Грунську ОТГ представляв в. о. старости Рибальського старостату І. М. Савков.
Жіночий консорціум України в рамках програми впровадження ґендерної рівності розпочав новий проєкт «Створення мережі міжрегіональних хабів організаційної та технічної підтримки для місцевих жіночих правозахисних організацій», що впроваджується за підтримки Pact Україна та Уряду Канади. За результатами конкурсу "Суперсила для жіночих організацій" щодо зміцнення потенціалу в рамках проекту «Жінки України: залучені, спроможні, незламні» ГО «Фонд розвитку Грунської громади» була відібрана для участі в проєкті. Керівник цієї ГО – бібліотекар Рибальської бібліотеки-філії Л. О. Савкова, а учасниками є всі працівники бібліотек Грунської ОТГ. 24 липня відбулась перша установча онлайн-зустріч, на якій ми обговорили підписання меморандуму про співпрацю та поспілкувалися щодо індивідуальних потреб кожної організації та спільних пріоритетів в межах кластеру. Попереду - багато змістовного навчання, значущих заходів зі зміцнення нашого потенціалу, мережування, заходів колективного впливу, спрямованих на реалізацію прав жінки та викорінення гендерної дискримінації, спільних адвокаційних кампаній.

Комментариев нет:

Отправить комментарий