понедельник, 19 марта 2018 г.


19 березня в Грунській центральній бібліотеці відбувся круглий стіл з представництвом влади в межах проекту «Активізація жінок та молоді в розвитку територіальних громад Полтавської та Сумської областей».Мета круглого столу: представити результати дослідження, проведеного ініціативною групою, та сприяти розробці спільного плану дій щодо впровадження рекомендацій;
підготовці проекту змін до регламенту місцевої ради в частині забезпечення участі громадян / програм розвитку;
запровадженню в громадах інституту радництва на громадських засадах.
Грунську ОТГ на зустрічі представляли сільський голова О. Г. Кудлай, секретар і депутат сільської ради Л. В. Курило, в. о. старости Рибальського старостинського округу І. М. Савков, працівники культури, освітяни, представники соціальних служб, активісти громади.
Сільський голова О. Г. Кудлай розповів про нинішній стан справ у Грунській ОТГ, проблеми і перспективи розвитку. Модератор круглого столу Ю. М. Савельєва наголосила на перевагах управління потребами громади за допомогою реалізації програм. Це можливості розв'язання проблем, прозорість використання фінансових ресурсів громади, розширення кола партнерів.
Активним було обговорення в групах запропонованих ситуацій і пошуків виходу з них. Також обговорювалися питання соціально-культурного розвитку громади (розширення культосвітніх послуг, зеленого туризму, фінансування галузі культури та ін.)


Комментариев нет:

Отправить комментарий