вторник, 5 декабря 2017 г.


"На відстані душі, на відстані самого серця" - таку назву мала сьогоднішня зустріч у Грунській центральній бібліотеці з людьми, що мають обмежені фізичні можливості та є нашими постійними користувачами. Нам хотілося зробити цей грудневий день днем підримки і розуміння, розкрити таланти цих людей і додати їм хорошого настрою. Це, напевно, вдалося. Смакуючи запашним чаєм, гості ділилися своїми життєвими історіями, потім дружно співали під баян.
Так співпало, що саме сьогодні виповнилося 25 років одному з учасників заходу - Василеві Кудлаю. Для нього звучали вітання, а потім він дарував присутнім хороші пісні. Знову порадував грою на баяні Дмитро Барановський, ще раз довівши, що для таланту немає обмежених можливостей.
Серед запрошених була лікар М. Г. Сушинська, яка майже 40 років пропрацювала в Грунській дільничній лікарні. Вона вже на заслуженому відпочинку, але й надалі залишається добрим помічником і порадником для наших людей.
До проведення заходу в бібліотеці долучилися працівники не тільки Грунського СБК, а сільського клубу с. Шабалтаєве Грунської ОТГ. Звичайно, такі зустрічі зближують людей, зігрівають душі і додають віри в життя.

Еще реакци

Комментариев нет:

Отправить комментарий